Bog & idéInger Langdal Nielsen

Bøger skrevet af Inger Langdal Nielsen

Læs mere om Inger Langdal Nielsen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Inger Langdal Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Inger Langdal Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard

Bøger af Inger Langdal Nielsen

Du kan købe tre bøger af Inger Langdal Nielsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Nielsens bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger Langdal Nielsens "Basisbog i ergoterapi"

"Basisbog i ergoterapi" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i ergoterapi" af Inger Langdal Nielsen

"Basisbog i ergoterapi" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Langdal Nielsen