Bog & idéInger Schaumburg

Bøger skrevet af Inger Schaumburg

Læs mere om Inger Schaumburg
1 produkter
1 produkter
Multimarker Faber-Castell S Rød
Multimarker Faber-Castell s rødTina Kold Jensen
29,95 DKK
(0)
Multimarker Faber-Castell s rød

Mere om Inger Schaumburg

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Inger Schaumburg. Bogen hedder "Forekomst af reproduktionsskader hos apoteksassistenter". Den er udgivet af Odense Universitetsforlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forekomst af reproduktionsskader hos apoteksassistenter" af Inger Schaumburg

"Forekomst af reproduktionsskader hos apoteksassistenter" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Odense Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Schaumburg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Schaumburg