Bog & idéInger Sjørslev

Bøger skrevet af Inger Sjørslev

Læs mere om Inger Sjørslev
5 produkter
5 produkter
Macunaíma
MacunaímaMário De Andrade
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Macunaíma
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
381,76 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Ting
BOEGERTILSTAERKPRIS
TingInger Sjørslev
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Ting
Sandhed og genre
Sandhed og genreInger Sjørslev
296,95 DKK
PDF
(0)
Sandhed og genre
Sandhed og genre
Sandhed og genreInger Sjørslev
369,95 DKK
Paperback
(0)
Sandhed og genre

Mere om Inger Sjørslev

Der findes en del bøger fra Inger Sjørslev til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Sjørslevs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Ting" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sandhed og genre" udgivet af Samfundslitteratur - "Ting" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sandhed og genre" udgivet af Samfundslitteratur - "Ting" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Inger Sjørslev

Der er seks tilgængelige udgivelser af Inger Sjørslev hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Sjørslevs bøger kommer i flere forskellige formater. Inger Sjørslev bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger Sjørslevs "Klassiske og moderne antropologiske tænkere"

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ting" af Inger Sjørslev

"Ting" er tilgængelig online som pdf. Endnu en af Inger Sjørslev skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Sjørslevs serie "Tænkepauser". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Sjørslev