Bog & idéInger Wold Lund

Bøger skrevet af Inger Wold Lund

Læs mere om Inger Wold Lund
1 produkter
1 produkter
Et almindeligt liv
Et almindeligt livInger Wold Lund
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Et almindeligt liv

Mere om Inger Wold Lund

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Inger Wold Lund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lunds seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tools for Extinction" udgivet af Lolli Editions - "Ingenting skete" udgivet af Tredje september

Bøger skrevet af Inger Wold Lund

Der er to tilgængelige udgivelser af Inger Wold Lund hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Inger Wold Lund fås i forskellige formater. Lunds bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Inger Wold Lunds "Tools for Extinction"

"Tools for Extinction" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lolli Editions.

"Ingenting skete" af Inger Wold Lund

Det er muligt at købe Inger Wold Lunds "Ingenting skete" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tredje september.
Detaljer
Fulde navn:
Inger Wold Lund