Bog & idéIngrid F. Andersen

Bøger skrevet af Ingrid F. Andersen

Læs mere om Ingrid F. Andersen
1 produkter
1 produkter
Færøerne
FærøerneIngrid F. Andersen
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Færøerne

Mere om Ingrid F. Andersen

Der er bare én bog af Ingrid F. Andersen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Færøerne - historie og samfund, kunst og kultur". Det er Hovedland, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Færøerne - historie og samfund, kunst og kultur" af Ingrid F. Andersen

"Færøerne - historie og samfund, kunst og kultur" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.

Dette er en også en skøn bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ingrid F. Andersen