Bog & idéIrene Hunderup

Bøger skrevet af Irene Hunderup

Læs mere om Irene Hunderup
1 produkter
1 produkter
Blomster til festlige dage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Blomster til festlige dageIrene Hunderup
207,46 DKK
Hardback
(0)
Blomster til festlige dage

Mere om Irene Hunderup

Hvis du leder efter en bog skrevet af Irene Hunderup, kan du købe et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Hunderups bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blomster til festlige dage" udgivet af Kahrius - "Mit haverum" udgivet af Kahrius - "Glædelig juleinspiration" udgivet af Kahrius - "Blomstrende bordpynt" i serien "MinEgenBog.dk" udgivet af Kahrius - "Blomster til hverdag og fest" i serien "MinEgenBog.dk" udgivet af Kahrius

Bøger af Irene Hunderup

Du kan købe fem bøger af Irene Hunderup her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Hunderups bøger kommer i samtlige formater. Hunderup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Kahrius.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Irene Hunderups "Blomster til festlige dage"

Det er muligt at købe Irene Hunderups "Blomster til festlige dage" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Kahrius, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Mit haverum" af Irene Hunderup

Hos Bog & idé er "Mit haverum" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Kahrius, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irene Hunderup