Bog & idéIrene Smith Lassen

Bøger skrevet af Irene Smith Lassen

Læs mere om Irene Smith Lassen
1 produkter
1 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri

Mere om Irene Smith Lassen

Irene Smith Lassen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Irene Smith Lassen

Der er to tilgængelige bøger af Irene Smith Lassen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Lassen kommer bare som indbundet. Lassens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Irene Smith Lassens "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Irene Smith Lassen "Psykiatri"

"Psykiatri" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Irene Smith Lassen