Bog & idéIrmelin Prehn

Bøger skrevet af Irmelin Prehn

Læs mere om Irmelin Prehn
4 produkter
4 produkter
Cykelpoesi
BOEGERTILSTAERKPRIS
CykelpoesiIrmelin Prehn
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Cykelpoesi
Mor spiser rav
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mor spiser ravIrmelin Prehn
124,46 DKK
Hæftet
(1)
Mor spiser rav
Dusk-Fredløs
STREAM
Dusk-FredløsIrmelin Prehn
99,95 DKK
Lydbog
(7)
Dusk-Fredløs
Dusk-fredløs
Dusk-fredløsIrmelin Prehn
69,00 DKK
e-bog
(7)
Dusk-fredløs

Mere om Irmelin Prehn

Der er flere forskellige bøger fra Irmelin Prehn tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Prehn.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dusk-Fredløs" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dusk-fredløs" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Supermarkedspoesi" udgivet af Byens Forlag - "Cykelpoesi" udgivet af Byens Forlag

Bøger skrevet af Irmelin Prehn

Der er fire tilgængelige bøger af Irmelin Prehn hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Irmelin Prehn bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Prehn er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Irmelin Prehns "Dusk-Fredløs"

Hos Bog & idé er "Dusk-Fredløs" tilgængelig som lydbog. Med Irmelin Prehns "Dusk-Fredløs" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Irmelin Prehn "Dusk-fredløs"

Det er muligt at købe Irmelin Prehns "Dusk-fredløs" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Dusk-fredløs" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Irmelin Prehn