Bog & idéIvan Jacobsen og Jørgen Steen

Bøger skrevet af Ivan Jacobsen og Jørgen Steen

Læs mere om Ivan Jacobsen og Jørgen Steen
2 produkter
2 produkter
Geotoper 3 - Elevbog
Geotoper 3 - ElevbogIvan Jacobsen og Jørgen Steen
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Geotoper 3 - Elevbog
Geotoper 2 - Arbejdshæfte
Geotoper 2 - ArbejdshæfteIvan Jacobsen og Jørgen Steen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Geotoper 2 - Arbejdshæfte

Mere om Ivan Jacobsen og Jørgen Steen

Der er flere forskellige bøger fra Ivan Jacobsen og Jørgen Steen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Steen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Geotoper 2 - Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." udgivet af GO Forlag - "Geotoper 3 - Elevbog" i serien "Geotoper - geografi for de ældste klasser" udgivet af GO Forlag - "Geotoper 2 - Arbejdshæfte" udgivet af GO Forlag

Mere om Ivan Jacobsen og Jørgen Steens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ivan Jacobsen og Jørgen Steen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ivan Jacobsen og Jørgen Steen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Steen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: GO Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Geotoper 2 - Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." af Ivan Jacobsen og Jørgen Steen

"Geotoper 2 - Arbejdshæfte - Pakke á 25 stk." er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Geotoper 3 - Elevbog" af Ivan Jacobsen og Jørgen Steen

Det er muligt at købe Ivan Jacobsen og Jørgen Steens "Geotoper 3 - Elevbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af Steens serie "Geotoper - geografi for de ældste klasser". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GO Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Jacobsen og Jørgen Steen