Bog & idéIvan Krastev

Bøger skrevet af Ivan Krastev

Læs mere om Ivan Krastev
1 produkter
1 produkter
Hvornår er det i morgen?
Hvornår er det i morgen? Ivan Krastev
119,95 DKK
EBOG
(4)
Hvornår er det i morgen?

Mere om Ivan Krastev

Der findes flere bøger fra Ivan Krastev tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Krastev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvornår er det i morgen? " udgivet af Informations Forlag - "Ivan Krastev: Flygtningekrisen var Europas 9/11" i serien "Europæiske Ideer Podcast" udgivet af Informations Forlag

Bøger af Ivan Krastev

Der er to tilgængelige bøger af Ivan Krastev hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Ivan Krastev fås i forskellige formater. Bøgerne af Krastev er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Informations Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ivan Krastevs "Hvornår er det i morgen? "

"Hvornår er det i morgen? " er tilgængelig online som ebog. "Hvornår er det i morgen? " kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

"Ivan Krastev: Flygtningekrisen var Europas 9/11" af Ivan Krastev

"Ivan Krastev: Flygtningekrisen var Europas 9/11" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Ivan Krastevs "Ivan Krastev: Flygtningekrisen var Europas 9/11" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er en del af serien "Europæiske Ideer Podcast". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Krastev