Bog & idéIvan Krastev

Bøger skrevet af Ivan Krastev

Læs mere om Ivan Krastev
2 produkter
2 produkter
Efter Europa
BOEGERTILSTAERKPRIS
Efter EuropaIvan Krastev
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Efter Europa
Hvornår er det i morgen?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvornår er det i morgen?Ivan Krastev
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Hvornår er det i morgen?

Mere om Ivan Krastev

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Ivan Krastev. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Krastev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvornår er det i morgen?" udgivet af Informations Forlag - "Efter Europa" i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Information - "Efter Europa " i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Information

Bøger af Ivan Krastev

Ivan Krastev har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Ivan Krastev bøger i flere forskellige formater. Krastev har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvornår er det i morgen?" af Ivan Krastev

"Hvornår er det i morgen?" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Efter Europa" af Ivan Krastev

"Efter Europa" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Efter Europa" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Krastevs serie "EUROPÆISKE IDEER". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Krastev