Bog & idéIvan Slotved Christensen

Bøger skrevet af Ivan Slotved Christensen

Læs mere om Ivan Slotved Christensen
1 produkter
1 produkter
Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark
Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i DanmarkIvan Slotved Christensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark

Mere om Ivan Slotved Christensen

Der er bare én bog af Ivan Slotved Christensen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark" af Ivan Slotved Christensen

Det er muligt at købe Ivan Slotved Christensens "Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Menneskehandel med thailandske kvinder til prostitution i Danmark" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Slotved Christensens serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Ivan Slotved Christensen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ivan Slotved Christensen