Bog & idéIvar Asplund

Bøger skrevet af Ivar Asplund

Læs mere om Ivar Asplund
1 produkter
1 produkter
Sticka flätor
Sticka flätorIvar Asplund
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Sticka flätor

Mere om Ivar Asplund

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Ivar Asplund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Asplunds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Ivar Asplund kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Strik snoninger" udgivet af Turbine - "Sticka flätor" udgivet af Bonnier Fakta

Bøger af Ivar Asplund

Du kan bestille to bøger af Ivar Asplund her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Asplunds bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Asplund er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ivar Asplunds "Strik snoninger"

Det er muligt at købe Ivar Asplunds "Strik snoninger" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ivar Asplund "Sticka flätor"

Endnu en af Ivar Asplund fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Bonnier Fakta.
Detaljer
Fulde navn:
Ivar Asplund