Bog & idéIvars Silis

Bøger skrevet af Ivars Silis

Læs mere om Ivars Silis
2 produkter
2 produkter
SLÆDESPOR
SLÆDESPORIvars Silis
249,95 DKK
Hæftet
(0)
SLÆDESPOR
Slot under vand
Slot under vandIvars Silis
49,95 DKK
e-bog
(0)
Slot under vand

Mere om Ivars Silis

Ivars Silis har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Silis' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Disko. The Blue Bay" udgivet af Gyldendal - "Disko. Den blå bugt" udgivet af Gyldendal - "Kap Farvel" udgivet af Gyldendal - "Slot under vand" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Slot under vand" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ivars Silis

Du kan bestille fem bøger af Ivars Silis her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Silis' bøger kommer i flere formater. Ivars Silis bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Disko. The Blue Bay" af Ivars Silis

Hos Bog & idé er "Disko. The Blue Bay" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Disko. Den blå bugt" af Ivars Silis

Hos Bog & idé er "Disko. Den blå bugt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ivars Silis