Bog & idéIver Gaarsted

Bøger skrevet af Iver Gaarsted

Læs mere om Iver Gaarsted
2 produkter
2 produkter
Kulturforandring i organisationer
Kulturforandringer i organisationenIver Gaarsted
429,95 DKK
EBOG
(0)
Kulturforandringer i organisationen
Kulturforandring i organisatio
Kulturforandring i organisatioIver Gaarsted
399,95 DKK
(0)
Kulturforandring i organisatio

Mere om Iver Gaarsted

Iver Gaarsted har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gaarsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturforandring i organisatio" udgivet af Akademisk Forlag - "Kulturforandring i organisationer" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Kulturforandring i organisationer" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Iver Gaarsteds bøger

Iver Gaarsted har tre bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Iver Gaarsted bøger i samtlige formater. Gaarsteds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kulturforandring i organisatio" af Iver Gaarsted

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Gaarsted, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kulturforandring i organisationer" af Iver Gaarsted

Hos Bog & idé er "Kulturforandring i organisationer" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Kulturforandring i organisationer" på din enhed og begynde at læse. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Iver Gaarsted