Bog & idéIvy Schousboe

Bøger skrevet af Ivy Schousboe

Læs mere om Ivy Schousboe
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori

Mere om Ivy Schousboe

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Ivy Schousboe. På listen nedenfor ser du de nyeste af Schousboes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal

Ivy Schousboes bøger

Du kan bestille to bøger af Ivy Schousboe her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Schousboes bøger kommer blot som bog. Schousboes bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ivy Schousboes "Klassisk og moderne psykologisk teori"

Det er muligt at købe Ivy Schousboes "Klassisk og moderne psykologisk teori" som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Ivy Schousboe. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ivy Schousboe "Klassisk og moderne psykologisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne psykologisk teori" tilgængelig som bog. Endnu en af Ivy Schousboe skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ivy Schousboe