Bog & idéJ. J. Marric

Bøger skrevet af J. J. Marric

Læs mere om J. J. Marric
12 produkter
12 produkter
Gideon løber en risiko
Gideon løber en risikoJ.J. Marrick
69,95 DKK
EBOG
(0)
Gideon løber en risiko
Gideon fra Scotland Yard
Gideon fra Scotland YardJ.J. Marric
79,95 DKK
EBOG
(1)
Gideon fra Scotland Yard
Gideons vrede
Gideons vredeJ.J. Marrick
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideons vrede
Gideon og floden
Gideon og flodenJ.J. Marrick
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideon og floden
En måned med Gideon
En måned med GideonJ.J. Marrick
79,95 DKK
EBOG
(0)
En måned med Gideon
Gideons fælde
Gideons fældeJ.J. Marrick
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideons fælde
Gideon og sabotagen
Gideon og sabotagenJ.J. Marrick
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideon og sabotagen
Gideons sport
Gideons sportJ.J. Marric
69,95 DKK
EBOG
(0)
Gideons sport
En uge med Gideon
En uge med GideonJ.J. Marric
79,95 DKK
EBOG
(0)
En uge med Gideon
Gideon og kidnapperen
Gideon og kidnapperenJ.J. Marric
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideon og kidnapperen
Gideon og pyromanen
Gideon og pyromanenJ.J. Marrick
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideon og pyromanen
Gideons nat
Gideons natJ. J. Marric
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gideons nat

Mere om J. J. Marric

Vi har hos Bog & idé mange bøger af J. J. Marric. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Marrics nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gideons mandskab" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og kidnapperen" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og pyromanen " i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og floden" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons fælde" udgivet af Rosenkilde - "En uge med Gideon" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons vrede" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons sport" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og sabotagen" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon løber en risiko" i serien "En Gideon krimi" udgivet af Rosenkilde - "En uge med Gideon" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og sabotagen" i serien "En kommissær Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og kidnapperen" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons sport" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon og pyromanen" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Gideon løber en risiko" i serien "En kommissær Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideon fra Scotland Yard" i serien "En kriminalkommissær Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "En måned med Gideon" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons nat" i serien "En kriminalkommissær Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Gideon og floden" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons fælde" i serien "En Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde - "Gideons vrede" i serien "En kommissær Gideon-krimi" udgivet af Rosenkilde

J. J. Marrics bøger

J. J. Marric har 22 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Marrics bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Marric opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gideons mandskab" af J. J. Marric

Det er muligt at købe J. J. Marrics "Gideons mandskab" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Marrics serie "En Gideon krimi". Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

J. J. Marric "Gideon og kidnapperen"

Hos Bog & idé er "Gideon og kidnapperen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Marrics serie "En Gideon krimi". Det er Rosenkilde, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J. J. Marric