Bog & idéJ. L. Stricker

Bøger skrevet af J. L. Stricker

Læs mere om J. L. Stricker
4 produkter
4 produkter
Markus Hvid - Notesbog 2
Markus Hvid - Notesbog 2J. L. Stricker
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Markus Hvid - Notesbog 2
Mysterier på Hvidegaard 2 - Den forsvundne skat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mysterier på Hvidegaard 2 - Den forsvundne skatJ. L. Stricker
124,46 DKK
Paperback
(1)
Mysterier på Hvidegaard 2 - Den forsvundne skat
Cyprianus - heksens bog
Mysterier på Hvidegaard 1: Cyprianus – Heksens bogJ. L. Stricker
49,95 DKK
EBOG
(1)
Mysterier på Hvidegaard 1: Cyprianus – Heksens bog
Den forsvundne skat
Den forsvundne skatJ. L. Stricker
49,95 DKK
EBOG
(1)
Den forsvundne skat

Mere om J. L. Stricker

Vi har hos Bog & idé en del bøger af J. L. Stricker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Stricker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den forsvundne skat" i serien "Mysterier på Hvidegaard" udgivet af Den Grønne Drage - "Markus Hvid - Notesbog 2" udgivet af Den Grønne Drage - "Mysterier på Hvidegaard 2 - Den forsvundne skat" udgivet af Den Grønne Drage - "Den sidste vogter" udgivet af Den Grønne Drage - "Mysterier på Hvidegaard - Markus' notesbog" udgivet af Den Grønne Drage - "Cyprianus - heksens bog" i serien "Mysterier på Hvidegaard" udgivet af Den Grønne Drage - "Cyprianus - Heksens bog" i serien "Mysterier på Hvidegaard" udgivet af Den Grønne Drage

Mere om J. L. Strickers bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af J. L. Stricker hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Strickers bøger fås i flere formater. Strickers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Den Grønne Drage.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den forsvundne skat" af J. L. Stricker

Det er muligt at købe J. L. Strickers "Den forsvundne skat" som ebog. "Den forsvundne skat" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Mysterier på Hvidegaard". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Den Grønne Drage.

J. L. Stricker "Markus Hvid - Notesbog 2"

Hos Bog & idé er "Markus Hvid - Notesbog 2" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Den Grønne Drage.
Detaljer
Fulde navn:
J. L. Stricker