Bog & idéJ. M. Coetzee

Bøger skrevet af J. M. Coetzee

Læs mere om J. M. Coetzee
4 produkter
4 produkter
Jesu barndom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jesu barndomJ. M. Coetzee
248,96 DKK
Hæftet
(5)
Jesu barndom
Scener af livet i provinsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Scener af livet i provinsenJ. M. Coetzee
248,96 DKK
Hardback
(0)
Scener af livet i provinsen
Vanære
BOEGERTILSTAERKPRIS
VanæreJ. M. Coetzee
165,96 DKK
Hardback
(4)
Vanære
Vanære
VanæreJ. M. Coetzee
79,95 DKK
EBOG
(4)
Vanære

Mere om J. M. Coetzee

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af J. M. Coetzee. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Coetzees udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommertid" udgivet af Gyldendal - "Jesu barndom" udgivet af Gyldendal - "Scener af livet i provinsen" udgivet af Gyldendal - "Vanære" i serien "Gyldendal Hardback" udgivet af Gyldendal

Bøger af J. M. Coetzee

J. M. Coetzee har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra J. M. Coetzee kan købes i udvalgte formater. Coetzee har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J. M. Coetzees "Sommertid"

Hos Bog & idé er "Sommertid" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

J. M. Coetzee "Jesu barndom"

"Jesu barndom" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J. M. Coetzee