Bog & idéJ. M. Parramon

Bøger skrevet af J. M. Parramon

Læs mere om J. M. Parramon
1 produkter
1 produkter
Portrættegning
BOEGERTILSTAERKPRIS
PortrættegningJørgen Braren Lauritzen
141,06 DKK
Hæftet
(0)
Portrættegning

Mere om J. M. Parramon

Du kan kun bestille en enkelt bog af J. M. Parramon her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kristusvejen". Den er publiceret af Hernov på dansk. "Kristusvejen" er desuden tilknyttet serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kristusvejen" af J. M. Parramon

Hos Bog & idé er "Kristusvejen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Parramons serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hernov.

Endnu en af J. M. Parramon skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
J. M. Parramon