Bog & idéJ Mülhausen

Bøger skrevet af J Mülhausen

Læs mere om J Mülhausen
1 produkter
1 produkter
Skab oplevelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skab oplevelserT Laustsen
404,96 DKK
(0)
Skab oplevelser

Mere om J Mülhausen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af J Mülhausen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mülhausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skab oplevelser" udgivet af Akademisk Forlag - "Skab oplevelser" udgivet af Praxis Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af J Mülhausen

J Mülhausen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Mülhausens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mülhausen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J Mülhausens "Skab oplevelser"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra J Mülhausen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Skab oplevelser" af J Mülhausen

Hos Bog & idé er "Skab oplevelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
J Mülhausen