Bog & idéJ. P Koch

Bøger skrevet af J. P Koch

Læs mere om J. P Koch
1 produkter
1 produkter
Gennem den hvide Ørken
Gennem den hvide ørkenJ. P. Koch
79,95 DKK
EBOG
(0)
Gennem den hvide ørken

Mere om J. P Koch

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af J. P Koch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kochs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gennem den hvide ørken" udgivet af Saga - "Gennem den hvide Ørken" udgivet af LFL's Bladfond

Mere om J. P Kochs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af J. P Koch hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra J. P Koch kommer i flere forskellige formater. Kochs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gennem den hvide ørken" af J. P Koch

Det er muligt at købe J. P Kochs "Gennem den hvide ørken" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

J. P Koch "Gennem den hvide Ørken"

Endnu en af J. P Koch fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LFL's Bladfond.
Detaljer
Fulde navn:
J. P Koch