Bog & idéJackie Wang

Bøger skrevet af Jackie Wang

Læs mere om Jackie Wang
2 produkter
2 produkter
Fængselskapitalisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
FængselskapitalismeJackie Wang
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Fængselskapitalisme
Amulet Magasin 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amulet Magasin 2Isha Neman
124,46 DKK
Paperback
(0)
Amulet Magasin 2

Mere om Jackie Wang

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Jackie Wang. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 2" udgivet af Forlaget Amulet - "Fængselskapitalisme" udgivet af OVO press

Bøger skrevet af Jackie Wang

Der er to tilgængelige bøger af Jackie Wang hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jackie Wang kan købes i udvalgte formater. -s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Amulet Magasin 2" af Jackie Wang

"Amulet Magasin 2" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Amulet.

Jackie Wang "Fængselskapitalisme"

Hos Bog & idé er "Fængselskapitalisme" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er OVO press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jackie Wang