Bog & idéJacob Abbots

Bøger skrevet af Jacob Abbots

Læs mere om Jacob Abbots
2 produkter
2 produkter
Margaret of Anjou
STREAM
Margaret of AnjouJacob Abbot
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Margaret of Anjou
History of Julius Caesar
STREAM
History of Julius CaesarJacob Abbot
79,95 DKK
Lydbog
(0)
History of Julius Caesar

Mere om Jacob Abbots

Hvis du søger en bog fra Jacob Abbots, kan du vælge i mellem et stort sortiment online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Abbots' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "History of Julius Caesar" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont - "Margaret of Anjou" i serien "Svenska Ljud Classica" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Jacob Abbots

Der er to tilgængelige udgivelser af Jacob Abbots hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Abbots som lydbog. Bøgerne af Abbots er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jacob Abbots' "History of Julius Caesar"

"History of Julius Caesar" kan købes som lydbog. Jacob Abbots' "History of Julius Caesar" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Svenska Ljud Classica". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Jacob Abbots "Margaret of Anjou"

Hos Bog & idé er "Margaret of Anjou" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Margaret of Anjou" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Abbots' serie "Svenska Ljud Classica". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Abbots