Bog & idéJacob Alsted

Bøger skrevet af Jacob Alsted

Læs mere om Jacob Alsted
5 produkter
5 produkter
Ledelse og medarbejdere
Ledelse og medarbejdereJacob Alsted
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse og medarbejdere
Ledelse og medarbejdere
Ledelse og medarbejdereJacob Alsted
299,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse og medarbejdere
De menneskelige samfunds udvikling
De menneskelige samfunds udviklingJacob Alsted
59,95 DKK
Hæftet
(0)
De menneskelige samfunds udvikling
Sex, sladder og stress i organisationer
Sex, sladder og stress i organisationerJacob Alsted og Ditte Haslund
89,95 DKK
Paperback
(1)
Sex, sladder og stress i organisationer
Sex, sladder og stress i organisationer
Sex, sladder og stress i organisationerJacob Alsted
191,95 DKK
EBOG
(1)
Sex, sladder og stress i organisationer

Mere om Jacob Alsted

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Jacob Alsted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Alsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse og medarbejdere" udgivet af Samfundslitteratur - "Nonhierarkisk organisering - Psykologiske krav" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse og medarbejdere, 3. udgave" udgivet af Samfundslitteratur - "Sex, sladder og stress i organisationer" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelse og medarbejdere" udgivet af Samfundslitteratur - "Sex, sladder og stress i organisationer" udgivet af Samfundslitteratur - "Ledelse og medarbejdere" udgivet af Samfundslitteratur - "De menneskelige samfunds udvikling" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Jacob Alsteds bøger

Du kan bestille otte bøger af Jacob Alsted her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jacob Alsted fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Alsted er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse og medarbejdere" af Jacob Alsted

Hos Bog & idé er "Ledelse og medarbejdere" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ledelse og medarbejdere" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Jacob Alsted "Nonhierarkisk organisering - Psykologiske krav"

Det er muligt at købe Jacob Alsteds "Nonhierarkisk organisering - Psykologiske krav" som ebog. Hvis du køber "Nonhierarkisk organisering - Psykologiske krav" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Artikel fra Erhvervspsykologi". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Alsted