Bog & idéJacob Anhøj

Bøger skrevet af Jacob Anhøj

Læs mere om Jacob Anhøj
2 produkter
2 produkter
Kompendium i kvalitetsudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i kvalitetsudviklingJacob Anhøj
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i kvalitetsudvikling
Håndbog i kvalitetsudvikling med data
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i kvalitetsudvikling med dataJacob Anhøj
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i kvalitetsudvikling med data

Mere om Jacob Anhøj

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jacob Anhøj. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Anhøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i kvalitetsudvikling" udgivet af Gyldendal - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal

Mere om Jacob Anhøjs bøger

Jacob Anhøj har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Anhøj fås blot som hæftet. Anhøjs bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Anhøjs "Kompendium i kvalitetsudvikling"

Det er muligt at købe Jacob Anhøjs "Kompendium i kvalitetsudvikling" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fremtidens hospital" af Jacob Anhøj

"Fremtidens hospital" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Anhøj