Bog & idéJacob Beermann

Bøger skrevet af Jacob Beermann

Læs mere om Jacob Beermann
2 produkter
2 produkter
STÆRK
StærkJacob Beermann
169,95 DKK
EBOG
(1)
Stærk
STÆRK
STREAM
StærkJacob Beermann
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Stærk

Mere om Jacob Beermann

Jacob Beermann har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Beermann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stærk" udgivet af People'sPress - "Stærk" udgivet af People'sPress - "STÆRK" udgivet af People'sPress

Jacob Beermanns bøger

Jacob Beermann har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jacob Beermann kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Beermann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af People'sPress.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Stærk" af Jacob Beermann

Hos Bog & idé er "Stærk" tilgængelig som lydbog. Jacob Beermanns "Stærk" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Jacob Beermann "Stærk"

Det er muligt at købe Jacob Beermanns "Stærk" som ebog. Hvis du køber "Stærk" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Beermann