Bog & idéJacob Birch

Bøger skrevet af Jacob Birch

Læs mere om Jacob Birch
2 produkter
2 produkter
ZUSA
BOEGERTILSTAERKPRIS
ZUSAAnders Thordal & Tao Nørager
174,26 DKK
Hardback
(0)
ZUSA
They didn't want to pierce the sun
They didn't want to pierce the sunFryd Frydendahl
149,95 DKK
Hæftet
(0)
They didn't want to pierce the sun

Mere om Jacob Birch

Der findes flere bøger fra Jacob Birch på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Birchs bøger.
Bøgerne fra Jacob Birch udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "They didn't want to pierce the sun" udgivet af Roulette Russe - "Will I Go To Hell For This (dansk udgave)" udgivet af Klematis

Mere om Jacob Birchs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jacob Birch hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Birchs bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Birch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"They didn't want to pierce the sun" af Jacob Birch

"They didn't want to pierce the sun" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Roulette Russe.

Jacob Birch "Will I Go To Hell For This (dansk udgave)"

Det er muligt at købe Jacob Birchs "Will I Go To Hell For This (dansk udgave)" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Birch