Bog & idéJacob Bøggild Jacob Bøggild

Bøger skrevet af Jacob Bøggild Jacob Bøggild

Læs mere om Jacob Bøggild Jacob Bøggild
1 produkter
1 produkter
Ironiens tænker - tænkningens ironi
Ironiens tænker - tænkningens ironiJacob Bøggild
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Ironiens tænker - tænkningens ironi

Mere om Jacob Bøggild Jacob Bøggild

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Jacob Bøggild Jacob Bøggild. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jacob Bøggilds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ironiens tænker - tænkningens ironi" i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum - "Ironiens tænker - tænkningens ironi" i serien "Teori & æstetik" udgivet af Museum Tusculanum

Mere om Jacob Bøggild Jacob Bøggilds bøger

Jacob Bøggild Jacob Bøggild har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jacob Bøggild Jacob Bøggild kommer i flere formater. Bøgerne af Jacob Bøggild er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Museum Tusculanum.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ironiens tænker - tænkningens ironi" af Jacob Bøggild Jacob Bøggild

"Ironiens tænker - tænkningens ironi" er tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Jacob Bøggild Jacob Bøggild. Bogen er med i Jacob Bøggilds serie "Teori & æstetik". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Jacob Bøggild Jacob Bøggild "Ironiens tænker - tænkningens ironi"

Det er muligt at købe Jacob Bøggild Jacob Bøggilds "Ironiens tænker - tænkningens ironi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Teori & æstetik". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Bøggild Jacob Bøggild