Bog & idéJacob Bundsgaard

Bøger skrevet af Jacob Bundsgaard

Læs mere om Jacob Bundsgaard
4 produkter
4 produkter
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusJørgen Strunge
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus
Habitat:Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Habitat:AarhusSusanne Sayers
207,46 DKK
Hardback
(0)
Habitat:Aarhus
Rodskud
BOEGERTILSTAERKPRIS
RodskudJohannes Lundsfryd Jensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Rodskud
Rodskud
RodskudJacob Bundsgaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Rodskud

Mere om Jacob Bundsgaard

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jacob Bundsgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bundsgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rodskud" udgivet af Gyldendal Business - "Rodskud" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Jacob Bundsgaard

Du kan købe to bøger af Jacob Bundsgaard her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jacob Bundsgaard kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bundsgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal Business.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rodskud" af Jacob Bundsgaard

Det er muligt at købe Jacob Bundsgaards "Rodskud" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Rodskud" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

"Rodskud" af Jacob Bundsgaard

Hos Bog & idé er "Rodskud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Bundsgaard