Bog & idéJacob Davidsen og Malene Kjær (red.)

Bøger skrevet af Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.)

Læs mere om Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.)
1 produkter
1 produkter
Videoanalyse af social interaktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Videoanalyse af social interaktionJacob Davidsen og Malene Kjær (red.)
359,96 DKK
Paperback
(0)
Videoanalyse af social interaktion

Mere om Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.)

Der er blot én bog af Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Videoanalyse af social interaktion". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.)s "Videoanalyse af social interaktion"

Det er muligt at købe Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.)s "Videoanalyse af social interaktion" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Davidsen og Malene Kjær (red.)