Bog & idéJacob Folke Rasmussen

Bøger skrevet af Jacob Folke Rasmussen

Læs mere om Jacob Folke Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Samtaler der bygger bro
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samtaler der bygger broJacob Folke Rasmussen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Samtaler der bygger bro
Narrativ praksis i skolen
Narrativ praksis i skolenErik Sigsgaard
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ praksis i skolen
Fra terapi til pædagogik
Fra terapi til pædagogikCamilla Weber Schjørring
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra terapi til pædagogik

Mere om Jacob Folke Rasmussen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jacob Folke Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtaler der bygger bro" udgivet af Akademisk Forlag - "Samtaler der bygger bro" udgivet af Akademisk Forlag - "Narrativ praksis i skolen" udgivet af Gyldendal - "Fra terapi til pædagogik" udgivet af Gyldendal

Jacob Folke Rasmussens bøger

Jacob Folke Rasmussen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jacob Folke Rasmussen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samtaler der bygger bro" af Jacob Folke Rasmussen

Det er muligt at købe Jacob Folke Rasmussens "Samtaler der bygger bro" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Jacob Folke Rasmussen "Samtaler der bygger bro"

Det er muligt at købe Jacob Folke Rasmussens "Samtaler der bygger bro" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Samtaler der bygger bro" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Folke Rasmussen