Bog & idéJacob Jensen

Bøger skrevet af Jacob Jensen

Læs mere om Jacob Jensen
1 produkter
1 produkter
Kina udfordrer USA
Kina udfordrer USAJacob Jensen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Kina udfordrer USA

Mere om Jacob Jensen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jacob Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kina udfordrer USA" udgivet af Forlaget Underskoven - "Kina udfordrer USA" udgivet af Eget forlag - "Funktionærloven 80 år" udgivet af DJØF - "Den amerikanske epoke" udgivet af Movastone - "Soul" udgivet af Systime

Mere om Jacob Jensens bøger

Jacob Jensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Jacob Jensen bøger i forskellige formater. Jensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kina udfordrer USA" af Jacob Jensen

Hos Bog & idé er "Kina udfordrer USA" tilgængelig som ebog. "Kina udfordrer USA" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Underskoven, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jacob Jensen "Kina udfordrer USA"

Det er muligt at købe Jacob Jensens "Kina udfordrer USA" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eget forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Jensen