Bog & idéJacob Kjær Eskildsen

Bøger skrevet af Jacob Kjær Eskildsen

Læs mere om Jacob Kjær Eskildsen
1 produkter
1 produkter
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen

Mere om Jacob Kjær Eskildsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jacob Kjær Eskildsen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Eskildsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Fremtidens hospital" udgivet af Gyldendal

Jacob Kjær Eskildsens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jacob Kjær Eskildsen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Eskildsens bøger som hæftet. Eskildsens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Akutbogen" af Jacob Kjær Eskildsen

Hos Bog & idé er "Akutbogen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Fremtidens hospital" af Jacob Kjær Eskildsen

Det er muligt at købe Jacob Kjær Eskildsens "Fremtidens hospital" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Kjær Eskildsen