Bog & idéJacob Klitgaard

Bøger skrevet af Jacob Klitgaard

Læs mere om Jacob Klitgaard
1 produkter
1 produkter
DANSK VIN
BOEGERTILSTAERKPRIS
DANSK VINJacob Klitgaard
290,46 DKK
Hardback
(0)
DANSK VIN

Mere om Jacob Klitgaard

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Jacob Klitgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Klitgaards bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jacob Klitgaards bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk vin" udgivet af Foodmind - "Kulinarisk vejviser Fyn" udgivet af Foodmind

Bøger af Jacob Klitgaard

Du kan bestille to bøger af Jacob Klitgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Jacob Klitgaard kommer i forskellige formater. Bøgerne af Klitgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Foodmind.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Klitgaards "Dansk vin"

"Dansk vin" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Foodmind.

Jacob Klitgaard "Kulinarisk vejviser Fyn"

Hos Bog & idé er "Kulinarisk vejviser Fyn" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på mul og er udgivet af Foodmind.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Klitgaard