Bog & idéJacob Klitmøller

Bøger skrevet af Jacob Klitmøller

Læs mere om Jacob Klitmøller
5 produkter
5 produkter
Deltagerobservation
BOEGERTILSTAERKPRIS
DeltagerobservationCharlotte Jonasson
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Deltagerobservation
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Didaktikhåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DidaktikhåndbogenHans Jørgen Kristensen
458,96 DKK
Bog
(1)
Didaktikhåndbogen
Læring, dannelse og udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring, dannelse og udviklingMalin Ideland
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring, dannelse og udvikling
Fremtidsparat?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremtidsparat?Michael Uljens
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Fremtidsparat?

Mere om Jacob Klitmøller

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Jacob Klitmøller. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Klitmøller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidsparat?" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Didaktikhåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Understøttende undervisning og læringsmiljøer" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Læring, dannelse og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Læringsteori og didaktik" udgivet af Gyldendal - "Deltagerobservation" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jacob Klitmøller

Jacob Klitmøller har syv bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Klitmøllers bøger kommer i udvalgte formater. Klitmøller har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fremtidsparat?" af Jacob Klitmøller

Det er muligt at købe Jacob Klitmøllers "Fremtidsparat?" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jacob Klitmøller "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Det er muligt at købe Jacob Klitmøllers "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Klitmøllers serie "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Klitmøller