Bog & idéJacob Lassen

Bøger skrevet af Jacob Lassen

Læs mere om Jacob Lassen
2 produkter
2 produkter
Som var en solstråle fanget i en spejlsal
Som var en solstråle fanget i en spejlsalJacob Lassen
89,95 DKK
EBOG
(2)
Som var en solstråle fanget i en spejlsal
Som var en solstråle fanget i en spejlsal
BOEGERTILSTAERKPRIS
Som var en solstråle fanget i en spejlsalJacob Lassen
124,46 DKK
Paperback
(2)
Som var en solstråle fanget i en spejlsal

Mere om Jacob Lassen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Jacob Lassen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lassens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Som var en solstråle fanget i en spejlsal" udgivet af Forlaget Forår - "Som var en solstråle fanget i en spejlsal" udgivet af Forlaget Forår

Mere om Jacob Lassens bøger

Jacob Lassen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jacob Lassen kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Lassen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Forlaget Forår.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jacob Lassens "Som var en solstråle fanget i en spejlsal"

"Som var en solstråle fanget i en spejlsal" er tilgængelig online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Forår.

Jacob Lassen "Som var en solstråle fanget i en spejlsal"

"Som var en solstråle fanget i en spejlsal" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Som var en solstråle fanget i en spejlsal" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Forår, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Lassen