Bog & idéJacob Lund Pedersen

Bøger skrevet af Jacob Lund Pedersen

Læs mere om Jacob Lund Pedersen
2 produkter
2 produkter
Livs-form
Livs-formJacob Lund Pedersen og Mikkel Bolt
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Livs-form
Den subjektive rest
Den subjektive restJacob Lund Pedersen
108,95 DKK
EBOG
(0)
Den subjektive rest

Mere om Jacob Lund Pedersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Jacob Lund Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Pedersen.
Bøgerne fra Jacob Lund Pedersen findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Familien Atom" i serien "Familien Atom" udgivet af EgoLibris - "Den subjektive rest" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den subjektive rest" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den subjektive rest" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Livs-form" udgivet af Klim

Mere om Jacob Lund Pedersens bøger

Jacob Lund Pedersen har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Pedersens bøger kommer i et udvalg af formater. Pedersens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Lund Pedersens "Familien Atom"

"Familien Atom" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i Pedersens serie "Familien Atom". Det er EgoLibris, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jacob Lund Pedersen "Den subjektive rest"

"Den subjektive rest" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Den subjektive rest" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på - og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Lund Pedersen