Bog & idéJacob Lund

Bøger skrevet af Jacob Lund

Læs mere om Jacob Lund
1 produkter
1 produkter
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori

Mere om Jacob Lund

Hvis du mangler en bog skrevet af Jacob Lund, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lunds bogudgivelser.
Bøgerne fra Jacob Lund findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Medieæstetik" udgivet af Samfundslitteratur - "Ny kulturteori" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Familien Atom " i serien "Familien Atom" udgivet af EgoLibris - "Den subjektive rest" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den subjektive rest" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Æstetisering" udgivet af Klim - "Erindringens æstetik" udgivet af Klim - "Fællesskabsfølelser" udgivet af Klim - "Den subjektive rest" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Livs-form" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Jacob Lund

Du kan bestille ti bøger af Jacob Lund her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Jacob Lund fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Lund lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Medieæstetik" af Jacob Lund

"Medieæstetik" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Ny kulturteori" af Jacob Lund

Det er muligt at købe Jacob Lunds "Ny kulturteori" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er en del af Lunds serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Lund