Bog & idéJacob Marstrand

Bøger skrevet af Jacob Marstrand

Læs mere om Jacob Marstrand
6 produkter
6 produkter
Apopleksi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ApopleksiDorte Damgaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Apopleksi
C. F. Tietgen
C. F. TietgenJacob Marstrand
69,95 DKK
EBOG
(0)
C. F. Tietgen
Tilbageblik gennem et langt liv
Tilbageblik gennem et langt livJacob Marstrand
69,95 DKK
EBOG
(0)
Tilbageblik gennem et langt liv
Bjørnstjerne Bjørnson
Bjørnstjerne BjørnsonJacob Marstrand
69,95 DKK
EBOG
(0)
Bjørnstjerne Bjørnson
George Stephenson
George StephensonJacob Marstrand
49,95 DKK
EBOG
(0)
George Stephenson
C. F. Tietgen
STREAM
C. F. TietgenJacob Marstrand
79,95 DKK
Lydbog
(0)
C. F. Tietgen

Mere om Jacob Marstrand

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Jacob Marstrand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Marstrands bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "George Stephenson" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tilbageblik gennem et langt liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "C. F. Tietgen" udgivet af SAGA Egmont - "Bjørnstjerne Bjørnson" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Apopleksi" udgivet af Gyldendal

Mere om Jacob Marstrands bøger

Jacob Marstrand har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Marstrands bøger fås i et udvalg af formater. Marstrands bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"George Stephenson" af Jacob Marstrand

Hos Bog & idé er "George Stephenson" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "George Stephenson" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Tilbageblik gennem et langt liv" af Jacob Marstrand

"Tilbageblik gennem et langt liv" kan købes som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Tilbageblik gennem et langt liv" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Marstrand