Bog & idéJacob Munk-­Stander

Bøger skrevet af Jacob Munk-­Stander

Læs mere om Jacob Munk-­Stander
2 produkter
2 produkter
Den lille guide til børns opsparing
Den lille guide til børns opsparingJacob Munk-­Stander
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille guide til børns opsparing
Den lille guide til børns opsparing
Den lille guide til børns opsparingJacob Munk-­Stander
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den lille guide til børns opsparing

Mere om Jacob Munk-­Stander

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jacob Munk-­Stander. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille guide til børns opsparing" udgivet af Muusmann' Forlag - "Den lille guide til børns opsparing" udgivet af Muusmann Forlag & Forlaget Penge

Bøger af Jacob Munk-­Stander

Jacob Munk-­Stander har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Jacob Munk-­Stander kan købes i et udvalg af formater. -s bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Munk-­Standers "Den lille guide til børns opsparing"

"Den lille guide til børns opsparing" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Den lille guide til børns opsparing" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Muusmann' Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den lille guide til børns opsparing" af Jacob Munk-­Stander

Det er muligt at købe Jacob Munk-­Standers "Den lille guide til børns opsparing" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann Forlag & Forlaget Penge.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Munk-­Stander