Bog & idéJacob Olrik

Bøger skrevet af Jacob Olrik

Læs mere om Jacob Olrik
1 produkter
1 produkter
Kvinde, kend din mand
Kvinde, kend din mandJakob Olrik
79,95 DKK
EBOG
(1)
Kvinde, kend din mand

Mere om Jacob Olrik

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jacob Olrik. På listen nedenfor ser du de nyeste af Olriks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvinde kend din mand" udgivet af Politikens Forlag - "Kvinde kend din mand" udgivet af Olrik Consult

Jacob Olriks bøger

Du kan købe to bøger af Jacob Olrik her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Jacob Olrik bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Olrik er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jacob Olriks "Kvinde kend din mand"

"Kvinde kend din mand" kan købes som ebog. "Kvinde kend din mand" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kvinde kend din mand" af Jacob Olrik

Hos Bog & idé er "Kvinde kend din mand" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Olrik Consult.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Olrik