Bog & idéJacob Prasz Lejbowicz

Bøger skrevet af Jacob Prasz Lejbowicz

Læs mere om Jacob Prasz Lejbowicz
1 produkter
1 produkter
Tillidsbaseret ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tillidsbaseret ledelseJacob Prasz Lejbowicz
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Tillidsbaseret ledelse

Mere om Jacob Prasz Lejbowicz

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Jacob Prasz Lejbowicz. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Prasz Lejbowicz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tillidsbaseret ledelse - vejen til arbejdsglæde" udgivet af Workjoy - "Arbejdsglæde - en seriøs forretning" udgivet af Workjoy - "Arbejdsglæde - en seriøs forretning" udgivet af Workjoy

Bøger af Jacob Prasz Lejbowicz

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jacob Prasz Lejbowicz hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jacob Prasz Lejbowicz kommer i flere formater. Prasz Lejbowicz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Workjoy.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tillidsbaseret ledelse - vejen til arbejdsglæde" af Jacob Prasz Lejbowicz

"Tillidsbaseret ledelse - vejen til arbejdsglæde" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Workjoy, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Arbejdsglæde - en seriøs forretning" af Jacob Prasz Lejbowicz

Det er muligt at købe Jacob Prasz Lejbowicz' "Arbejdsglæde - en seriøs forretning" som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Prasz Lejbowicz, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Workjoy, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Prasz Lejbowicz