Bog & idéJacob Rask Nielsen

Bøger skrevet af Jacob Rask Nielsen

Læs mere om Jacob Rask Nielsen
2 produkter
2 produkter
Carlo Garn i det ydre rum
Carlo Garn i det ydre rumJacob Rask Nielsen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Carlo Garn i det ydre rum
Carlo Garn og Spøgelset
Carlo Garn og SpøgelsetJacob Rask Nielsen
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Carlo Garn og Spøgelset

Mere om Jacob Rask Nielsen

Der er mange bøger af Jacob Rask Nielsen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rask Nielsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Carlo Garn i det ydre rum" i serien "Carlo Garn" udgivet af Vild Maskine - "Carlo Garn og Spøgelset" i serien "Carlo Garn" udgivet af Vild Maskine

Jacob Rask Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jacob Rask Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Rask Nielsen som lydbog. Rask Nielsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Vild Maskine.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jacob Rask Nielsens "Carlo Garn i det ydre rum"

"Carlo Garn i det ydre rum" kan købes som lydbog. Du kan desuden altid have "Carlo Garn i det ydre rum" af Jacob Rask Nielsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Rask Nielsens serie "Carlo Garn". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vild Maskine.

Jacob Rask Nielsen "Carlo Garn og Spøgelset"

Hos Bog & idé er "Carlo Garn og Spøgelset" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jacob Rask Nielsens "Carlo Garn og Spøgelset" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er med i Rask Nielsens serie "Carlo Garn". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Rask Nielsen