Bog & idéJacob Scheuer

Bøger skrevet af Jacob Scheuer

Læs mere om Jacob Scheuer
1 produkter
1 produkter
Farlig fest
Farlig festJacob Scheuer
49,95 DKK
EBOG
(0)
Farlig fest

Mere om Jacob Scheuer

Hvis du søger en bog fra Jacob Scheuer, kan du købe et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Scheuer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farlig fest" i serien "Krimi-let" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Farlig fest" i serien "Krimi-let" udgivet af Special-pædagogisk forlag

Bøger skrevet af Jacob Scheuer

Jacob Scheuer har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jacob Scheuer fås i flere formater. Scheuers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Special-pædagogisk forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jacob Scheuers "Farlig fest"

Det er muligt at købe Jacob Scheuers "Farlig fest" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Scheuers serie "Krimi-let". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.

Jacob Scheuer "Farlig fest"

"Farlig fest" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Farlig fest" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Scheuers serie "Krimi-let". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Scheuer