Bog & idéJacob Steinmetz

Bøger skrevet af Jacob Steinmetz

Læs mere om Jacob Steinmetz
3 produkter
3 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Kirurgi, 3. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirurgi, 3. udgaveJacob Steinmetz
1259,96 DKK
Hardback
(0)
Kirurgi, 3. udgave
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen

Mere om Jacob Steinmetz

Jacob Steinmetz har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Steinmetz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirurgi, 3. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Anæstesi, 5. udgave" udgivet af FADL´s Forlag - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi, 2. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Anæstesi, 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag

Bøger skrevet af Jacob Steinmetz

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Jacob Steinmetz hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Steinmetz' bøger fås i flere forskellige formater. Steinmetz' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kirurgi, 3. udgave" af Jacob Steinmetz

"Kirurgi, 3. udgave" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jacob Steinmetz "Anæstesi, 5. udgave"

Det er muligt at købe Jacob Steinmetz' "Anæstesi, 5. udgave" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL´s Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Steinmetz