Bog & idéJacob Torfing

Bøger skrevet af Jacob Torfing

Læs mere om Jacob Torfing
8 produkter
8 produkter
Finansiel risikostyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Finansiel risikostyringJørgen Just Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel risikostyring
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Collaborative Innovation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Collaborative InnovationJacob Torfing
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Collaborative Innovation
New Public Governance på dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
New Public Governance på danskPeter Triantafillou
331,96 DKK
Hæftet
(0)
New Public Governance på dansk
Netværksstyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
NetværksstyringJacob Torfing
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Netværksstyring
Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen
Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsenJacob Torfing
279,95 DKK
EBOG
(0)
Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen
Forvaltning og stat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forvaltning og statFlemming Juul Christiansen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Forvaltning og stat
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration

Mere om Jacob Torfing

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Jacob Torfing, kan du vælge i mellem et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Torfings bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jacob Torfings bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nærdemokrati efter kommunalreformen" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Finansiel risikostyring" udgivet af Djøf Forlag - "Offentlige styringsparadigmer:" udgivet af Djøf Forlag - "Netværksstyring af kommunernes arbejdsmarkedsrettede indsats" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Forvaltning og stat" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "New Public Governance på dansk" udgivet af Akademisk Forlag - "Offentlige styringsparadigmer" udgivet af Djøf Forlag - "Arbejdspapir. From the Keynesian Welfare State to the Schumpeterian Workfare State" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Forhandlingsøkonomi, ny-institutionalisme og diskursanalyse" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Organiseringen af relationen mellem stat og økonomi i de moderne kapitalistiske samfund" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Demokrati fra neden" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Mod et brud med objektivismen indenfor samfundsvidenskaberne" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. The post-modern challenge to political theory" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Collaborative innovation in the public sector" i serien "Public Management and Change Series" udgivet af Djøf Publishing - "Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Samarbejdsdrevet innovation i praksis" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Samarbejdsdrevet innovation i bandeindsatsen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Ledelse efter kommunalreformen" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Samarbejdsdrevet innovation i den offentlige sektor" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Det stille sporskifte i velfærdsstaten" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Netværksstyring" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Jacob Torfings bøger

Der er 24 tilgængelige udgivelser af Jacob Torfing hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jacob Torfing fås i forskellige formater. Torfing har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Torfings "Nærdemokrati efter kommunalreformen"

Hos Bog & idé er "Nærdemokrati efter kommunalreformen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jacob Torfing "Klassisk og moderne samfundsteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne samfundsteori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Torfing