Bog & idéJacob Vis

Bøger skrevet af Jacob Vis

Læs mere om Jacob Vis
2 produkter
2 produkter
Der Kopf von Ijsselmonde
Der Kopf von IjsselmondeJacob Vis
69,95 DKK
EBOG
(0)
Der Kopf von Ijsselmonde
Der Kopf von Ijsselmonde
Der Kopf von IjsselmondeJacob Vis
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Kopf von Ijsselmonde

Mere om Jacob Vis

Jacob Vis har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Der Kopf von Ijsselmonde" udgivet af SAGA Egmont - "Der Kopf von Ijsselmonde" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Jacob Vis' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jacob Vis hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Vis' bøger fås i flere formater. Vis' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Der Kopf von Ijsselmonde" af Jacob Vis

Hos Bog & idé er "Der Kopf von Ijsselmonde" tilgængelig som ebog. "Der Kopf von Ijsselmonde" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

"Der Kopf von Ijsselmonde" af Jacob Vis

Hos Bog & idé er "Der Kopf von Ijsselmonde" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Der Kopf von Ijsselmonde" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Vis