Bog & idéJacqueline Degroot

Bøger skrevet af Jacqueline Degroot

Læs mere om Jacqueline Degroot
2 produkter
2 produkter
The Secret of the Kindred Spirit
STREAM
The Secret of the Kindred SpiritJacqueline Degroot
119,95 DKK
Lydbog
(0)
The Secret of the Kindred Spirit
The Earl's Wet Nurse
STREAM
The Earl's Wet NurseJacqueline Degroot
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Earl's Wet Nurse

Mere om Jacqueline Degroot

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jacqueline Degroot. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Degroot.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Secret of the Kindred Spirit" udgivet af SAGA Egmont - "The Earl's Wet Nurse" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Jacqueline Degroots bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jacqueline Degroot hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Degroots bøger kommer kun som lydbog. Degroots bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Secret of the Kindred Spirit" af Jacqueline Degroot

Det er muligt at købe Jacqueline Degroots "The Secret of the Kindred Spirit" som lydbog. Med Jacqueline Degroots "The Secret of the Kindred Spirit" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Jacqueline Degroot "The Earl's Wet Nurse"

"The Earl's Wet Nurse" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "The Earl's Wet Nurse" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Jacqueline Degroot