Bog & idéJacques Derrida

Bøger skrevet af Jacques Derrida

Læs mere om Jacques Derrida
6 produkter
6 produkter
Stemmen og fænomenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stemmen og fænomenetJacques Derrida
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Stemmen og fænomenet
Tro & viden
Tro & videnJacques Derrida
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Tro & viden
Arkivfeber
BOEGERTILSTAERKPRIS
ArkivfeberJacques Derrida
265,56 DKK
Indbundet
(1)
Arkivfeber
Differance
BOEGERTILSTAERKPRIS
DifferanceJacques Derrida
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Differance
Stemmen og fænomenet
Stemmen og fænomenetJacques Derrida
99,95 DKK
EBOG
(0)
Stemmen og fænomenet
Differance
DifferanceJacques Derrida
99,95 DKK
EBOG
(0)
Differance

Mere om Jacques Derrida

Hvis du mangler en bog skrevet af Jacques Derrida, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Derridas seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Differance" udgivet af Gyldendal - "Differance" udgivet af Gyldendal - "Stemmen og fænomenet" udgivet af Gyldendal - "Stemmen og fænomenet" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Filosofi i terrorens tid" udgivet af Information - "Dødens gave" udgivet af Forlaget Anis

Bøger af Jacques Derrida

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jacques Derrida hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jacques Derrida kommer i et udvalg af formater. Derridas bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jacques Derridas "Differance"

"Differance" kan købes som ebog. Med "Differance" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jacques Derrida "Differance"

Det er muligt at købe Jacques Derridas "Differance" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacques Derrida